nazifeber hos Kungälvsposten

Om det inte vore för den negativa vinklingen så hade Kungälvsposten kunnat förväxlas med Nordfront

En sanslöst stor mängd artiklar handlar om nazisternas aktiviteter i Kungälv. Kungälv är förvisso ett starkt fäste för nazism, likväl en marginell företeelse med någon handfull aktiva individer. Kungälvspostens besatthet vid att ge dem medialt utrymme stärker dem sannolikt. Publicitet är oftast bra även om den är negativ sägs det som bekant.

Munkegärdeskolan.se tänker därför föregå med gott exempel. Vi är trötta på randfenomenet nazism. En fluga från 1930-talet som floppade. En ideologi som likt kommunismen bör slängas på historiens sophög. Vi testade. Det funkade inte och det var inte kul. Folket kräver bättre politik och roligare droger!

Munkegärdeskolan.se kommer därför att byta fokus. Vi har skrivit många bloggposter om Pepe nazisterna på Munkegärdeskolan och visat att den är utbredd bland både elever, lärare och ledning vilket inte minst den stora målningen av nazi-Pepe på elevernas skåp visar.

Nu vill vi skriva mer om åsiktsförtrycket inom skolan i allmänhet och Munkegärdeskolan i synnerhet, inkompetenta rektorer, galen skolpolitik, undermålig undervisning, dåliga prestationer av elever, kaos och elände osv. Med andra ord, vi vill skriva mer om krisen i dagens skola och krisen på Munkegärdeskolan, Kungälvs kommuns minst populära högstadieskola.

Vi kräver. Lägg ner Munkegärdeskolan. Elever vill inte gå där. Tvinga inte dit elever mot deras vilja. Respektera det fria skolvalet. Lägg ner Munkegärdeskolan! 

Texten är färdigskriven och vi surfar in på Kungälvsposten och givetvis möts vi av ytterligare en artikel om nazismen i Kungälv publicerad samma dag som denna bloggpost, vilket på ett komiskt vis stärker vår tes om Kungälvspostens nazifeber. Byt fokus. Tänk och skriv bredare, vassare och friare!

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*