Värdegrundens mjuka diktatur versus juridikens raka höger

Munkegärdeskolan.se tror på juridik som vapen (Vi är skeptiska till demokrati som medel till samhällsförändring. Vi gillar fredlig utomparlamentarisk aktivism, gärna med humor och intelligens. Vi tar avstånd från vänsterextremt och högerextremt våld). Dagens Sverige är en mjuk vänsterdiktatur där folket lever bekväma liv som undersåtar utan rättigheter och friheter. Det gäller i än högre grad skolväsendet, en av de minst fria och sämst styrda av alla samhällets institutioner.

Slå tillbaks med juridiken som vapen. Juridik är båda attack och självförsvar och ett medel för att upprätthålla ett värdigt liv och på sikt skapa ett friare samhälle.

Munkegärdeskolan.se vill därför tipsa om några hemsidor kring juridik där man kan få hjälp med juridisk rådgivning m.m. Vi kommer skriva mer om detta tema framöver. Informera om vilka lagar och regler som gäller och vilka rättigheter du har som t.ex. lärare eller elev. 7

Munkegärdeskolan.se överväger även att lämna in polisanmälningar och inleda rättsprocesser i en eller flera händelser med koppling till Munkegärdeskolan. Detta är dock förknippat med kostnader och risker så vi behöver göra en ordentligt analys om möjligheten till framgång.

Home

https://lawline.se

http://centrumforrattvisa.se/

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*