Är Munkegärdeskolan en alt. höger skola?

Varför har elever och personal målat Pepe the frog på elevskåp? Pepe är den mest kända symbolen för den så kallade alternativa högern, en politisk rörelse till höger kopplad till konservatism, protektionism och olika invandringskritiska och rasistiska rörelser inkl. kopplingar till nazism och annan extremhöger.

Då en elev nyligen gjorde en Hitlerhälsning på en lektion gjorde skolan en kränkningsanmälan som följdes upp av polisanmälan vilket ledde till rättegång där eleven dömdes till 30 timmars samhällstjänst. Bör även denna målning kränknings- och polisanmälas? 

Förekomsten av Pepe the frog på skolan förbryllar Munkegärdeskolan.se Vi uppfattar att skolan arbetar intensivt utifrån värdegrunden politisk korrekt intolerans med mottot skjut först fråga inte sen och tänk inte efter. Är detta bara en vilseledande front för alt. höger arbete? Likt hur Sverigedemokraterna arbetar för rasism men stundom utesluter medlemmar för att upprätthålla ett falskt sken av antirasism? Sitter Pepe the frog på skolgården och eldar som satan för att dölja skolans egentliga aktiviteter och agendor? Så många frågor. Så få svar. Munkegärdeskolan.se gräver vidare i jakt på sanningen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pepe_the_Frog

https://en.wikipedia.org/wiki/Alt-right

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*